Proeverij

2024

Ben jij een gevorderde koorzanger die belangstelling heeft voor avontuurlijk repertoire? Zoek je naar artistieke verwondering en verdieping, in combinatie met ontspanning en plezier? Zou je wel eens willen deelnemen aan een project van ons, maar twijfel je nog? Weet je niet of het repertoire je aanspreekt? Of twijfel je aan je niveau?

Wij laten je graag zien en ervaren dat dit allemaal heel goed samen kan gaan!

PROEVERIJ AD PARNASSUM 2024 – onderzoek zelf hoe het smaakt.

Er zijn twee opties (of kies voor beiden, dat kan ook):

OPEN REPETITIE
Zaterdag 13 april – 11:00u – 12:30u

Ontdek de Nederlandse componist Henk Badings: onomstreden wereldberoemd

Op deze ochtend ben je van harte welkom om het repertoire van de Nederlandse componist Henk Badings te komen beluisteren. We werken momenteel aan een concert rond deze in Nederland nog altijd ondergewaardeerde maar wereldwijd uitgevoerde componist.

Inloop vanaf 11:00 bij een kopje koffie/thee. Vervolgens nemen we je mee in een informele doorloop met toelichting op de werken door dirigent Anthony Zielhorst. Na afloop zijn we er uiteraard om al je vragen te beantwoorden. 

ERVAAR, ZING & REPETEER NIEUWE GECOMPONEERD REPERTOIRE
Zaterdag 25 mei – 9:30u – 12:30u
+
Dinsdag 28 mei – 19:30u – 22:15u

In deze twee repetities ga je samen met ons vers gecomponeerde noten verkennen, en proeven aan werk dat speciaal voor het project Requiem in Koningshoeven 2024 wordt gecomponeerd door de jonge, talentvolle Jan Peter de Graaff.

We bieden je hiermee de mogelijkheid om te onderzoeken of het je iets lijkt om deel te nemen het project. Na afloop volgt een stemadvies en kijken we samen of deelname aan RIK ’24 een mogelijkheid is.

Om je aan te melden volstaat een email aan:
Lenneke van Schie en Oda Buijs (voorzitters)

met vermelding van:

  • naam
  • stemsoort
  • keuze voor repetitie Badings en/of proeven van nieuwe repertoire