Club van 100

Waarom zou u lid worden?
Omdat u het koor een wamt hart toedraagt
Omdat u cultuur belangrijk vindt
Omdat u het jaarlijkse Requiem in Koningshoeve continuïteit gunt
Omdat u houdt van hedendaagse Nederlandse en Vlaamse componisten
Omdat u wilt genieten van een ambitieus en enthousiast koor

De uitvoeringen van Ad Parnassum, zoals het Requiem in Koningshoeven, brengen hoge kosten met zich mee. De ambitie van het koor is om hedendaagse composities uit te voeren. Hiervoor worden door het koor compositieopdrachten verstrekt aan Nederlandse en Vlaamse, veelal jonge, componisten. De uitvoeringen zelf zijn ook kostbaar vanwege solisten en begeleiders. Het koor wil ook de komende jaren graag op deze weg doorgaan maar kan daarvoor niet zonder de steun van donateurs.

De club van 100 beoogt een meer stabiele financiële basis te geven voor deze ambities. Inmiddels heeft het koor de Culturele ANBI status verworven. Dit betekent dat uw bijdrage, onder de voorwaarde dat deze voor ten minste 5 jaar wordt toegezegd, voor 125% van de inkomstenbelasting kan worden afgetrokken. Uw donatie is natuurlijk ook welkom zonder dit commitment.

Als lid van de Club van 100 wordt u nauwer betrokken bij het koor en hoort u als eerste van nieuwe plannen. U wordt in de gelegenheid gesteld aanwezig te zijn bij repetities of speciale bijeenkomsten waarin nadere uitleg wordt gegeven door onze dirigent Anthony Zielhorst  over de uit te voeren composities.

Dus…
word boezemvriend van het koor en meld u aan voor de Club van 100. Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot Paul de Kort, voorzitter van de Club van 100: Clubvan100@nullkamerkooradparnassum.nl

Meer informatie over onze Culturele ANBI status en het ANBI formulier vind u op deze pagina.