Vrienden/begunstigers

Als kamerkoor hebben we de ambitie om hedendaagse werken van Nederlandse en Vlaamse componisten te laten klinken. We zouden het fijn vinden als we daarbij op uw steun konden rekenen.
 Vindt u het leuk om met ons mee te gaan op ontdekkingsreis door het muzikale landschap? Wordt dan vriend! Als u zich nu aanmeldt als vriend, krijgt u een gratis cd als welkomstgeschenk.

  • Voor een bedrag vanaf € 25 per jaar ontvangt u onze nieuwsbrief, de Parnassia. En wij sturen u de nieuwsbrief toe van de concertserie Brabants VolKoren. Dat is een samenwerkingsverband van Brabantse topkoren waar wij deel van uitmaken. Ook bent u welkom bij een informeel vriendenconcert, inclusief een hapje en een drankje.
  • Voor een bedrag vanaf € 50 krijgt u daarnaast een gratis toegangskaart voor een concert in de serie Brabants VolKoren.
  • Voor een bedrag vanaf € 75 krijgt u ook nog een gratis toegangskaart voor het Requiem in Koningshoeven.

Hebben we uw interesse gewekt? Stuurt dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan zorgen wij dat onze vriendschap snel bezegeld wordt.

Alvast bedankt en hopelijk tot ziens tijdens een van onze concerten!

Inlogformulier